Onze luxe huurcampers

Onze campers zijn zeer luxe uitgerust en hebben een volledig ingerichte inventaris (zie inventarislijst) waaraan weinig te wensen overblijft. Dat maakt onze campers uitermate geschikt voor het maken van langere reizen.
Indien u wilt kunt u er een luxe tuinset (zie beschrijving "tuinset") en/of een speciaal Camper-Navigatiesysteem bij huren.
Het navigatiesysteem heeft heel veel campings en camperplaatsen in het geheugen staan. Verder staan de afmetingen van de camper ingesteld zodat u niet op te smalle wegen en in te lage tunnels terecht komt. 

Onze campers zijn met een gewoon rijbewijs-B te besturen en zijn volledig casco verzekerd (all-risk), ook met pechhulp in het buitenland (zie hiervoor de verhuurvoorwaarden). Dit geeft een veilig gevoel voor zorgeloze vakantie!

Heeft u interesse, neem dan contact op met ons om de campers te komen bezichtigen en te boeken voor een heerlijke vakantie.
Wij staan graag voor u klaar!

Carado I447 Automaat 160PK (integraal)

Zeer mooie, ruime en erg luxe integraal camper met een automatische versnellingsbak en lengte bedden voor een heerlijke vakantie! De camper heeft een ...

Integraal camper

Fiat Ducato 2.3MultiJet 160PK Autom.

4 zitplaatsen(gordel), 4 slaapplaatsen

Vanaf € 1145,- per week

Meer informatie

Carado T338 (Half-integraal)

Zeer mooie, ruime en erg luxe half-integraal camper (Nieuw 2024) met lengte bedden voor een heerlijke vakantie! De camper heeft een grote garage, leng...

Half-integraal camper

Fiat Ducato 2.2MultiJet 140PK

4 zitplaatsen(gordel), 4 slaapplaatsen

Vanaf € 1045,- per week

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact op met een van onze medewerkers, Wij zullen u dan vakkundig te woord staan.

NEEM DIRECT CONTACT OP Tel. 040 - 292 01 60

Realisatie: Mind Panic Studio