Onderhoud en werkplaats

Langenberg Cars & Campers heeft jarenlange ervaring met alle auto- en campermerken en is merkonafhankelijk. Dat wil zeggen dat alle merken welkom zijn. Tevens is Langenberg Cars & Campers een erkend RDW bedrijf en voert ook APK keuringen uit.

Vakmanschap en gediplomeerd personeel in combinatie met het juiste gereedschap en een mooie werkplaats zorgen ervoor dat uw auto, camper en/of bedrijfsauto bij ons in goede handen is.

Wij voeren reparaties en onderhoud uit volgens de reparatiehandleiding/onderhoudsschema's die voor desbetreffend merk en type zijn voorgeschreven door de fabrikant. In onze werkplaats wordt gebruikt gemaakt van moderne gereedschappen en apparatuur.

Heeft u een een camper? Dan kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud en reparaties aan de camperopbouw, een vochtmeting, controle en afpersen van het gassysteem, op- en inbouw van accessoires zoals b.v.  een zonnepaneel, schotel/TV, luifel, fietsendrager, achteruitrijdcamera enzv.. Wij zijn dealer van E&P-levelsystemen en bouwen ook hulpveer en/of luchtveersytemen op van o.a. VB-Airsupension, eventueel uitgebreid met Koni Active (FSD) schokbrekers.

Heeft u een schade of ruitschade aan uw camper? Dan verzorgen wij, in samenwerking met een erkend Focwa camperschadebedrijf of een gespecialiseerd camperruitbedrijf, de complete afwikkeling van de schade in overleg met uw verzekering.

Woont of werkt u in de buurt van ons bedrijf? Dan is het mogelijk dat wij in overleg uw voertuig ophalen en/of terugbrengen. Heeft u een vervangende auto nodig? Dan hebben wij tegen een geringe vergoeding een vervangauto voor u beschikbaar.

Wilt u uw auto, bedrijfsauto en/of camper laten onderhouden, repareren en/of APK keuren? Maak dan telefonisch een afspraak, mail of kom even langs. Wij staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact op met een van onze medewerkers, Wij zullen u dan vakkundig te woord staan.

NEEM DIRECT CONTACT OP Tel. 040 - 292 01 60

Realisatie: Mind Panic Studio